Kittens en informatie aanschaf

Cattery Iriomote Cats

                                        Ragdolls en Somali

Zeven prachtige Ragdoll kittens geboren 13-04-2020.


27-04-2020  -  2 weken oud

6-5-2020 - 3,5 week oud


Naam

Geslacht

kleur (kan nog veranderen)

StatusIngo - rood

kater

lilac point

Gereserveerd


Ids - geel

kater

lilac point

Gereserveerd


Ian - paars

kater

lilac point mitted

Gereserveerd


Ilje - roze

kater

lilac point mitted

Gereserveerd


Iebe 

kater

seal point

Gereserveerd


Ike - bruin

kater

lilac point

Gereserveerd

Indy

poes

seal point mitted

Gereserveerd

Beschikbaar:

Ik ben nog vrij, dus ben nog op zoek naar nieuw personeel.

Optie:

Iemand is in mij geïnteresseerd, maar heeft nog bedenktijd nodig, u mag altijd nog op mij reageren.

Gereserveerd:

Ik ben verkocht en er is een aanbetaling betaald, alleen ik ben nog niet oud genoeg om te verhuizen, dus woon ik nog in de cattery.

Verkocht:

Ik ben verhuisd naar mijn nieuwe familie.

Evaluatie:

De fokkers denken erover na om mij in de cattery te houden.


INFORMATIE BETREFFENDE DE AANKOOP VAN EEN KITTEN.


De kittens die hier geboren worden, groeien op in huislijke kring en met gezelschap van onze andere bengalen, katten en hond. De kittens gaan met 12-13 weken naar de nieuwe eigenaar. Ze worden twee keer ingeënt, drie keer ontwormd, gechipt en de kittens krijgen uiteraard een inentingsboekje mee. Kittens worden met een contract verkocht wat tevens het garantiebewijs is. Uiteraard beschikken ze over een stamboom (TICA).

De kittens groeien binnenshuis op, waar ze veel vrijheid hebben. Het is van groot belang dat de kittens aan alle huiselijke geluiden en reuring van bijv. bezoek van volwassenen en kinderen wennen zodat zij nergens bang voor hoeven te zijn.


Naast het plaatje is ook een lief karakter van groot belang. We besteden er heel veel aandacht aan dat ze vaak in de handen genomen worden en aandacht en liefde krijgen.


Indien u vragen heeft over de planning of de kittens kunt u altijd contact opnemen met ons.


De cattery is geregistreerd bij kattenvereniging TICA.


Het reserveren van een kitten:

Als u interesse heeft voor een van de kittens die beschikbaar zijn, kunt u uw voorkeur aangeven en na een bezoek(vanaf 5 weken) bij aan ons een kitten reserveren. Na het reserveren dient er een aanbetaling te worden voldaan. Voor een kitten dat als huisdier wordt aangeschaft, is dit € 250,-. Voor een kitten dat als fok/show dier wordt aangeschaft, gelden andere prijzen.

Indien er geen kittens beschikbaar zijn, kunnen we u op onze wachtlijst plaatsen. Bij de geboorte van de kittens krijgen mensen op de wachtlijst voorrang. Om op de wachtlijst te komen voor kittens van een bepaalde combinatie, kunt u ons een email sturen. De wachtlijst is vrijblijvend en bij plaatsing hierop hoeft geen aanbetaling gedaan worden.


U stuurt een email waarin u aangeeft waarin u geïnteresseerd zou zijn. Het wordt het ook op prijs gesteld dat u laat weten wat uw ervaring met katten is in het algemeen of bengalen in het bijzonder is. Het is voor een kitten of kat  niet leuk alleen te komen bij mensen die hele dagen afwezig zijn.

De kittens kunt rond de leeftijd van vijf weken vrijblijvend bezocht worden en u kunt een keuze maken.

Mocht u uw definitieve keuze hebben gemaakt, dan dient u een aanbetaling te voldoen en als dit is gebeurd, is de reservering definitief. Hiervan ontvangt u een betaling/reserveringsbewijs.


Tevens werken we met een contract wat door beide partijden wordt onderkend. Hierin staan een paar afspraken waar zowel fokker als koper zich aan dienen te houden. Zo wordt er bijvoorbeeld afgesproken dat het kitten rond de leeftijd van zes maanden gecastreerd/gesterilieerd zal worden en na overleg van het bewijs hiervan zal door de fokker de stamboom toegezonden worden. Houdt de koper zich niet aan deze afspraak door later te castreren, dan zal de fokker pas drie maanden na de datum van castratie het stamboom toesturen. Met name bij katers.